PKSM 2020 -kisat peruttu

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ylöjärven Käyttöhukat Ry on päävastuuseurana vuoden 2020 palveluskoirien kansallisten lajien SM kisoille tehnyt vaikean päätöksen, ja informoinut siitä Suomen Palveluskoiraliittoa.

Olimme vastuuseurana optimistisia tässä haastavassa korona-tilanteessa, ja uskoimme että kisat voitaisiin järjestää elokuussa ohjeistuksia noudattaen. Jouduimme kuitenkin vaikeaan tilanteeseen, sillä osa lajivastuuseuroista, ratamestareista ja muista kriittisistä toimihenkilöistä vetäytyi järjestelyistä. Kunnioitamme jokaisen päätöstä. Kilpailutoimikunta kartoitti mahdollisuuksia järjestää SM kilpailut vetäytymisistä huolimatta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Näin ollen päädyimme lopputulokseen, joka varmasti on monen mielestä harmillinen – palveluskoirien kansallisten lajien SM kisat vuodelle 2020 on peruttu.

Ylöjärven Käyttöhukat Ry kiittää Palveluskoiraliittoa luottamuksesta ja kisojen myöntämisestä. Kiitämme myös yhteistyöseurojamme, sponsoreitamme, ja toivotamme onnea matkaan vuoden 2021 järjestäjälle!

Lisää aiheeseen liittyviä uutisia

PKSM 2020 -kisat peruttu

Ylöjärven Käyttöhukat Ry on päävastuuseurana vuoden 2020 palveluskoirien kansallisten lajien

PKSM 2020 tuomarit

Palveluskoirien kansallisten lajien SM-kilpailun tuomarit on vahvistettu seuraavasti: Hakukoe: Mika

Vieritä ylös

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää