PKSM 2020-kisojen järjestelyt käynnissä

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Kilpailutoimikunnan saatua varmistus siitä, että PKSM 2020-kisat on myönnetty järjestettäväksemme, on kisaorganisaatio pyöräytetty tohinalla käyntiin. Tehtävää on paljon pitkälle kevääseen ja kesään, mutta päivitämme ajankohtaista tietoa pksm2020.fi sivustolla ja sosiaalisessa mediassa,, sitä mukaa, kun asioita varmistuu. Käy siis välillä kurkkaamassa mitä uutta löytyy ja seuraa eri kanaviamme, niin pysyt ajan tasalla.

PKSM 2020- kisoja on järjestämässä useampi Pirkanmaalainen seura. Järjestävinä yhdistyksinä ovat Ylöjärven Käyttöhukat ry yhteistyössä Kyröskosken Käyttökoirat ry:n , IPO-Klubi ry:n , Nokian Palveluskoiraharrastajat ry:n ja LeVeK ry:n kanssa.

Mestaruuksista kilpaillaan 14.-16.8.2020 Ylöjärvellä hakukokeessa, jälkikokeessa, viestikokeessa, etsintäkokeessa ja opastuskokeessa. Kokeet toimivat myös karsintakokeina Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin.

Kisakeskuksena toimii Räikän urheilukenttä Ylöjärvellä Keijärven rannassa. PKSM 2020-kilpailujen avajaiset ja päätösjuhlallisuudet tapahtuvat myös Räikän kentällä. Kisakeskuksessa tullaan suorittamaan tottelevaisuusosuudet ja siellä kilpailijoita palvelee kisatoimisto. Paikalla on myös kanttiini ja useita myyntipisteitä. Tapahtuma on yksi suurimmista koiraurheilutapahtumista ja toivomme runsasta yleisömäärää katsomaan ja kannustamaan paikan päälle. Maasto-osuudet tullaan suorittamaan eri pisteissä lajeittain.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan PKSM 2020 tapahtumaan. Nähdään elokuussa!

Lisää aiheeseen liittyviä uutisia

PKSM 2020 -kisat peruttu

Ylöjärven Käyttöhukat Ry on päävastuuseurana vuoden 2020 palveluskoirien kansallisten lajien

PKSM 2020 tuomarit

Palveluskoirien kansallisten lajien SM-kilpailun tuomarit on vahvistettu seuraavasti: Hakukoe: Mika

Vieritä ylös

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää