Terveiset Ylöjärven kaupungilta

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

TERVEHDYS YLÖJÄRVEN KAUPUNGILTA!

Toivotan kaikki osallistujat, niin ylöjärveläiset kuin ulkopaikkakuntalaisetkin, Ylöjärven kaupungin puolesta lämpimästi tervetulleiksi Ylöjärvelle ja Palveluskoirien suomenmestaruuskilpailuihin.

Kaupungin strategian mukaisesti kaupunki kannustaa ja tukee asukkaita ja muita toimijoita aktiivisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Kaupunki tukee vapaaehtoistyötä ja kolmannen sektorin toimintaa sekä lisää arkiliikuntaa suosivia olosuhteita ja kuntalaisten harrastusmahdollisuuksia. Nyt järjestettävä tapahtuma on erinomainen esimerkki tästä strategian tarkoittamasta vapaaehtoisten toimijoiden aktiivisuudesta.

Erilaisten tapahtumien järjestäminen ja toteuttaminen luovat myös yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistavat yhteisöllisyyttä. Samalla syntyy oiva mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja verkottua samanhenkisten ihmisten parissa. Aktiivinen osallistuminen erilaisiinyhteisöllisiin tapahtumiin on tärkeä osa hyvinvointiamme.

Toivon osallistujien viihtyvän tapahtumassa ja kiitän tapahtuman järjestäjiä oivallisesta työstä. Kannustan kaikkia lisäksi tutustumaan Ylöjärveen ja sen moninaiseen palvelutarjontaan. Toivottavasti tämä tapahtuma antaa teille kaikille hyviä muistoja ja kokemuksia harrastuksenne parissa.

Jarkko Sorvanto 

kaupunginjohtaja 

Lisää aiheeseen liittyviä uutisia

PKSM 2020 -kisat peruttu

Ylöjärven Käyttöhukat Ry on päävastuuseurana vuoden 2020 palveluskoirien kansallisten lajien

PKSM 2020 tuomarit

Palveluskoirien kansallisten lajien SM-kilpailun tuomarit on vahvistettu seuraavasti: Hakukoe: Mika

Vieritä ylös

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää